Over mij

Kleine biografie over mijzelf, wel vreemd om dingen over mijzelf te schrijven maar zal een poging doen.

Ik ben Joyce Caro en woon met mijn ouders en broertje ( helaas bijna 20cm langer ) in Almere-Parkwijk, ben geboren op 7 april  1999.

Na op hele jonge leeftijd Judo gedaan te hebben ongeveer vanaf mijn 6de jaar op wedstrijdzwemmen, dit gedaan tot 2013, mijn vader was twee jaar ervoor begonnen met triathlon en dit leek mij ook wel wat.

Gelukkig werd ik hierin gesteund en ben ik vanaf 2012 de triathlonsport gaan doen, ik had een groot voordeel dat ik al kon zwemmen waardoor de sprongen gigantisch waren in het triathlon gebeuren, na ongeveer een jaar kon ik na een talentendag starten in het RTC ( regionaal training centrum ), vanaf dit moment ging het aantal uren dat ik trainde langzaam omhoog tot de huidige 15 tot 18 uur per week trainen.

Inmiddels heb ik al vele wedstrijden op mijn naam mogen schrijven en start ik ook al een paar jaar in het eredivisie challenge-tva team.

Mijn school is nooit achter gebleven, want ondanks dat ik het sporten geweldig vind en hier niet mee wil stoppen is mijn droom, kinderarts worden, heb afgelopen jaar mijn VWO afgerond en na een pittige selectie ben ik dit jaar begonnen bij de UVA geneeskunde ( AMC )